Raskaan koneistuksen ammattilainen

Suurten ja mittatarkkojen kappaleiden valmistaja

Yrityksemme on erikoistunut raskaaseen ja keskiraskaaseen koneistukseen. Erityisiä osaamis­alueitamme ovat suurien ja mitta­tarkkojen kappaleiden avarrus ja jyrsintä sekä suurien akseleiden ja pyörähdys­symmetristen kappaleiden sorvaus. Näille kappaleille tarjoamme myös todella pitkien reikien porauksen. Valmistamamme tuotteet ovat poikkeuksetta suurikokoisia, painavia ja mittatolerans­seiltaan hyvin tarkkoja.

Tehokas ja monipuolinen konekanta

Vaativien kappaleiden toimituksissa punnitaan sekä tekninen osaaminen että joustavuus. Meillä onkin tarjota asiakkaidemme tarpeisiin yli 70 CNC-ohjatun työstökoneen kapasiteetti. Kone- ja laitekantamme mahdollistaa suurten pyörähdyskappaleiden, lieriöiden, putkien, prismaattisten kappaleiden, kartiomaisten kappaleiden ja säiliöiden valmistuksen. 

Koneistusta useille eri toimialoille

Koneistamme vaativat kappaleet niin meri-, offshore- ja subsea-teollisuudelle kuin myös energiasektorille. Lisäksi meillä on vuosi­kymmenten kokemus erittäin vaativista paperi- ja sellu­teollisuuden kappaleista. Tutustu tarkemmin eri toimialoihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!