Avoimet työpaikat Konepaja Häkkinen Oy:ssä

Konepaja Häkkinen Oy on monipuolisen konekannan ja osaavan henkilöstön yritys, jonka konsernin konekantaan kuuluu lähes 80 eri CNC-työstökonetta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on motivoitunutta ja he ovat tunnettuja  korkean laadun sekä tehokkaan työn tekijöinä. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 250 alan ammattilaista, joilla on vahva eri osa-alueiden osaaminen.

 

Haemme motivoitunutta, laatutietoista sekä osaavaa henkilökuntaa ja tällä hetkellä etsimme ammattitaitoisia CNC-koneistajia sekä koodrinaattimittakoneen käyttäjiä Raisioon / Turkuun.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi.

 

Työnhakuun voi olla yhteydessä Jussi Häkkinen (Raisio - jussi.hakkinen@konepajahakkinen.fi, puhelin 020 7813 420) tai Jarno Loponen (Turku - jarno.loponen@konepajahakkinen.fi, puhelin 020 7813 440). Toimittakaa vapaamuotoinen työhakuanomus, joka sisältää tiedot koulutuksista, aikaisemmasta alan työkokemuksesta, CV:n ja tarvittavat tiedot anomukseen.

 

Konepaja Häkkinen Oy -konsernin tehtaat sijaitsevat neljällä paikkakunnalla: Raisiossa ja Turussa sekä tytäryhtiöt Rautpohjan Konepaja Oy Jyväskylässä ja Tikkakosken Konepaja Oy Tikkakoskella. Ota rohkeasti yhteyttä!